Боравак деце у дечијем одмаралишту у јуну 2018. године

У дечијем одмаралишту на Дивчибарама у периоду од 25. маја  до 1. јуна 2018. године боравило је 92 ученика Освновне школе „Мирослав Антић“ Панчево, заједно са својим наставницима, рекреатором, медицинским особљем – др. Нада Стојић и  медицски техничар Нада Микић.

Током целог јуна месеца у дечијем одмаралишту, у оквиру 4 смене боравила су деца из Предшколске установе „Дечја радост“ Панчево, из различитих вртића са територије града Панчева.

У првој смени од 1. до 8. јуна 2018. је било 86 деце из вртића „Славуј“, „Цврчак“, „Лане“, „Бубамара“, „Чуперак“, са медицинским особљем – др Сузана Величковић и медицински тенчичар Душица Павлица.

У другој смени од 8. до 15. јуна боравило је 85 деце из вртића „Славуј“, „Бамби“ и „Петар Пан“, у пратњи др Снежана Перић и медицинске техничарке Биљане Пашалић.

Други део јуна месеца је такође био резервисан за децу  предшколског узраста из Предшколске установе „Дечја радост“ Панчево.

У смени од  15. до 22. јуна 2018. боравило је 80 деце са својим васпитачима,  из различитих вртића са територије града Панчева, организованих  у оквиру смене ликовна колонија и еко камп. Ово је сад већ традиционална смена која се, уназад десетак година одржава у одмаралишту на Дивчибарама. У овом термину о здрављу деце су бринули Др Снежана Перић и медицински тенчичар Биљана Пашалић.

У последњој јунској смени од 22. до 29. јуна 2018. год, боравило је преко 80 деце са својим васпитачима и тренерима,  из различитих вртића са територије града Панчева, организованих  у оквиру спортске, музичке смене и смене енглески камп. О здрављу посетилаца су бринули лекар Др Обрад Потпара и медицински теничар  Светлана Станковски.