Дечије одмаралиште на Дивчибарама за прве три недеље новембра угостило више од 260 посетилаца

У периоду од 2. до 23. новембра 2018 реализоване су три смене, тако да је одмаралиште угостило више од 260 деце и њихових наставника са територије Града Панчева.

У првој недељи, од 2. до 9. новембра 2018. године, у панчевачком дечијем одмаралишту на Дивчибарама су уживали малишани из Основне школе „Гоце Делчев“ из Јабуке. Преко 90 ученика, са својим наставницима и рекреатором су максимално искористили  натпросечно високе температуре за почетак новембра. О деци су здравствену бригу водиле: лекарка Др Славица Борковић и медицинска техничарка Лепа Жилевски.

У другој недељи новембра, од 9. до 16. новембра 2018. године, боравили су ученици из три основне школе: ОШ „Жарко Зрењанин“ Качарево, ОШ „Бранко Радичевић“,  из Панчева и ОШ „4. октобар“ из Глогоња, медицинску пратњу су чиниле: лекар др Милица Недељковић и медицинска техничарка Миланка Манић.

Треће недеље новембра, од 16. до 23. новембра 2018. одмаралиште су такође попунили  ученици три основне школе: ОШ „Вук Стефановић Караџић“ из Старчева,  ОШ „4. октобар“ из Глогоња и ученици ОШ „Исидора Секулић“ из Панчева. Медицинске услуге су пружали: лекар, др Обрад Потпара и медицинска техничарка Драгица Ђорђевић

Ученике ове смене, је обрадовао и први снег на планини Маљен, који се забелео на Дивчибарама у понедељак, 19. новембра 2018. године.