Фестивал науке у дечијем одмаралишту на Дивчибарама

У периоду од 22. фебруара до 1. марта 2019. године, у панчевачком дечијем одмаралишту на планини Маљен, боравили су ученици виших разреда из 12 основних школа са територије Града Панчева, како би реализовали сада већ традиционалну смену под називом: „Фестивал науке“.

То су ученици из Качарева, Долова, Старчева, Омољице као и из панчевачких основних школа: „Ђура Јакшић“, „Свети Сава“, „Исидора Секулић“, „Братство јединство“, „Јован Јовановић Змај“, „Стевица Јовановић“, „Мика Антић“, са одабраним наставницима из области: физике, биологије, географије, као и рекреатором задуженим за организацију физичких активности и шетњи.

Заједно са овом групом боравили су и ученици из Основне Школе „Свети Сава“ Панчево, са наставницом која је реализовала програм музичке културе. Медицинска подршка у овој смени су биле лекарка Др Зорица Сокић и медицинска техничарка Душанка Ћирић.

 

У наредном термину од 1. до 8. марта 2019. годионе целу смену у дечијем одмаралишту на Дивчибамара, попуњавају полазници Регионалног центра за таленте „Михајло Пупин“ из Панчева, заједно са својим менторима, у пратњи лекарке др Гордане Бртељевић и медициске техничарке Марике Бониш.