Нова јесења сезона у панчевачком дечијем одмаралишту на планини Маљен

Прва група ученика, након летње паузе, стигла је у одмаралиште у петак 18. октобра 2019. Њу су чинили  ученици и наставници из Основне школе „Мирослав Антић“ Панчево.

Током боравка на Дивчибарама, посетиоци су уживали у прелепом времену са неуобичајено високим температурама. То је било право уживање за малишане, као и њихове пратиоце, који су лепо време искористили за свакодневне шетње по овој планини.

Као и свих претходних сезона, и са овом групом деце боравили су лекар и медицински техничар. У овој смени то су били: др Андријана Гавриловић и медицински техничар Јелена Митић.

Друга смена ученика и наставника из Основне школе „Јован Јовановић Змај“ из Панчева је стигла у одмаралиште у петак 25. октобра 2019. год, у пратњи лекарке др Милица Недељковић и медицинског техничара Наташе Кнежевић, они су боравили на планини до петка 1. новембра 2019.

У трећој смени ученика нове јесење сезоне, у панчевачком дечијем одмаралишту на Дивчибамара, од 1. до 8 новембра 2019. године, бораве деца из основних школа Банатског Брестовца и Старчева.