Панчевачки ђаци на планини Маљен у првим пролећним сменама

Младе таленте, полазнике Регионалног центра „Михајло Пупин“ Панчево, који су  боравили у термину од 1. до 8. марта 2019, заједно са својим менторима, сменили су ученици нижих разреда из Основне школе „Јован Јовановић Змај“ из Панчева, у периоду од 8. до 15. марта 2019. године. Преко 85 ученика, заједно са наставницима и рекреатором, успешно су реализовали свој програм у дечијем одмаралишту, а др Миљана Милошевић и медицинска техничарка Бранислава Марковић су  бринуле о здрављу ове групе.

Наредну смену смену од 15. до 22. марта 2019. дечије одмаралиште на Дивчибарама  угостило је малишане из Основне школе „Мирослав Антић“ из Панчева, који су били у пратњи својих наставника. За здравствену подршку у овој смени биле су задужене лекарка Др Јелена Гаврилов и медицинска техничарка Милеса Њагул.

У последњој мартовској смени, од 22. до 29. марта, а првој пролећној смени, на планини Маљен бораве  ученици Основне школе „Свети Сава“ из Панчево. У пратњи су наставници, рекреатор и медицинска екипе: лекарка Др Данијела Лазаревић и медицинска техничарка Марија Филиповић, које даноноћно брину о ђацима – првацима. Сви заједно уживају у планинском чистом пролећном ваздуху, лепом времену и рекреацији.