Панчевачко дечије одмаралиште успешно окончало сезону 2017/18.

Панчевачко дечије одмаралиште на Дивчибарама овом последњом сменом, пред почетак нове школске године, успешно окончава сезону 2017/2018. године.

Последња организована група у одмаралишту је боравила у периоду од 17.  до 24. августа 2018. године.  У овој смени, су се на Дивчибарама припремали, тренирали и одмарали, спортисти узраста до 15 година, из следећих клубова са територије Града Панчева: Аикидо клуб „Сатори“ Панчево, Спортски клуб „Спортико“ Панчево, Атлетски клуб „Тамиш“ Панчево, Шаховски клуб „Аљехин“ Панчево и Џудо клуб „Динамо“ Панчево. У последњој смени су о деци бринуле лекарка др Тања Алексић, која је иначе испред „Дома здравља Панчево“ одређена да врши организацију и распоред медицинског особља у ову сврху, као и главна медицинска техничарка  Александра Исевски.

Током сезоне, односно школске године 2017/18. године, која је започела првом сменом  20. октобра 2017. и трајала до 24. августа 2018, успешно је реализовано 44 смене, што значи да је одмаралиште угостило приближно 3.800 школараца и предшколаца са територије града Панчева и тиме остварило планирани број услуга за ову сезону на планини Маљен.

Након предвиђене паузе и извођења радова на текућем и инвестиционом одржавању (термомашинских, електричарских, грађевинско-занатских и молерско фарбарских радова), дечије одмаралиште ће бити спремно за пријем нових гостију, као и претходних сезона, средином  октобра 2018. године.