Попуњене смене у дечијем одмаралишту на Дивчибарама крајем новембра и током децембра 2018. године

У смени од 23. до 30. новембра  2018.у одмаралишту су  боравили ученици две панчевачке основне школе: „Исидора Секулић“ и „Братство јединство“. О здрављу преко деведесеторо деце су бринули лекарка др Гордана Роговић и медицинска техничарка Анђелија Добрашиновић.

У наредном термину од 30. новембра до 7. децембра 2018. на Дивчибарама  је боравило 50 ученика из ОШ „Ђура Јакшић“ из Панчева и 30 ученика из ОШ „Васа Живковић“ из Панчева. Медицинску пратњу су чинили лекарка др Тијана Средојевић и медицински техничар Мирослав Нешковић.

Од 7. до 14.децембра 2018. на Дивчибарама су боравили ученици ОШ „Свети Сава“ Панчево и ОШ „Доситеј Обрадовић“ из Омољице. За здравствену заштиту  су биле задужене др Верица Пупин и Милена Пејовић.

У последњој смени  пред зимски распуст од 14. до 21. децембра 2018. су били ученици нижих разреда ОШ „Васа Живковић“ из Панчева. Лекарка Др Снежана Перић и медицинска техничарка Славица Стојановска су се потрудиле да деца буду здравствено збринута.

У првој смена зимовања термин од 21-28. децембар 2018. године добило је 5 школа, свака са по 17 ученика следећих панчевачких основних школа: „Ђура Јакшић“, „Свети Сава“, „Борисав Петров Браца“, „Бранко Радичевић“, Спортски савез – КК „Спортико“ Панчево. Смене у току распуста су углавном предвиђене за ученике виших разреда. Лекарка Др Славица Ђокић и медицински техничар Наташа Кнежевић су биле задужене за здравље деце.