Током летњег периода на планини Маљен, у панчевачком дечијем одмаралишту, бораве спортисти

Након отпочињања школског распуста и летовања за школарце, у смени од 29. јуна до 6. јула 2018.  одмарали су ученици Основне школе „Ђура Јакшић“ из Панчева, Основне школе „Жарко Зрењанин“ из Банатског Новог Села, Основне школе „Свети Сава“ из Панчева и Спортског клуба „Спортико“ из Панчева. Осамдесетак ученика, њихових наставника и тренера били су здравствено збринути од стране др Јелене Дрндарски и медицинског техичара Николе Марковског из панчевачког Дома здравља.

Током јула бораве смене, које су по распореду дате Спортском савезу града Панчева, за своје клубове и децу до узраста од 15 година. У првој јулској смени од 6. до 13. Јула 2018. боравили су спортисти са својим тренерима из клубова следећих: ТК „Тамиш“ Панчево, ФК „Борац“ Старчево, ФК „Југославија“Јабука, ФК „Долово“ Долово, ФК „Слога“ Банатско Ново Село.  Здравствену заштиту деце и тренера су обезбеђивали др Снежана Томовић и медицинска техничарка Ивона Јапунџа.

Друга смена од 13. до 20. Јула 2018. у дечијем одмаралишту су боравили и тренирали  спортисти следећих клубова: КК „Борац“ Старчево, Џудо клуб „Јединство“ Качарево, У организацији Рукометног савеза Панчева, клубови из Јабуке, Качарева и Долова. О здрављу су се бринули: Др Маја Пламенац и медицински техничар Драгана Нерадић.

Последњи јулски термин од 20. до 27. Јула 2018. су попунили следећи спортски клубови: Шах клуб „Аљехин“ Панчево, ОК „Младост“ Омољица,  Рагби клуб Старчево, ОК Банатско Ново Село. Са овом групом деце боравиће и др Марина Манић и медицински техничар Љиљана Станисављевић.